Leonie Sazias - Foto: Geert van Tol

Léonie Sazias is een nieuw gezicht in de landelijke politiek en was boegbeeld van lokale partijen in haar woonplaats Hilversum. Léonie startte eerst met een 1-zetelfractie, vergrootte die bij de volgende verkiezingen tot 3 zetels en was jarenlang een gewaardeerde voorzitter van de 6 leden tellende Hart voor Hilversum-fractie. Zij werd twee keer gekozen tot de beste debater van de Hilversumse gemeenteraad.

Léonie is vooral deskundig op het gebied van de zorg, zowel door in haar raadswerk als privé opgedane ervaring. Zij heeft grote kennis bij talrijke onderwerpen binnen de portefeuille Binnenlandse Zaken, heeft kennis van het immigratieprobleem en is generalist op het gebied van ouderen door haar werk als woordvoerder bij de ouderenorganisatie ANBO. Léonie heeft uitstraling en een grote overtuigingskracht. Zij kreeg landelijke bekendheid als omroepster en presentatrice van talrijke radio- en tv-programma’s bij Veronica, AVRO, TROS en Omroep MAX. Léonie is er een overtuigd voorstander van dat de 50PLUS-generatie meer in het parlement te zeggen krijgt en zal daar zelf aan bijdragen.

Léonie beheert de portefeuilles Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Economische Zaken en Buitenlandse handel/Ontwikkelingssamenwerking.

> Naar de webpagina van Léonie Sazias

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg Léonie Sazias op Twitter en LinkedIn: LeonieSazias