GR18 Verkiezingsbord 960

De Kamerleden Henk Krol, Léonie Sazias, Martin van Rooijen en Corrie van Brenk reizen naar Helmond, Nijmegen, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Hardenberg, Assen, Den Haag, Venlo, Eindhoven, Apeldoorn, Bussum, Den Bosch, Vlissingen, Sittard-Geleen, Maastricht en Terneuzen om daar 50PLUS te steunen bij de gemeenteraadsverkiezingen. 

Ook de Tweede Kamerleden van 50PLUS willen graag hun bijdrage leveren aan de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. Omdat het reguliere werk in het parlement gewoon doorgaat, gaan Henk Krol, Léonie Sazias, Martin van Rooijen en Corrie van Brenk vooral in de weekenden en avonden op pad met de gemeentelijke lijsttrekkers.

Op vrijdag 16 maart is Henk Krol ’s ochtends samen met Martin van Rooijen in het centrum van Venlo. ’s Middags is Henk Krol present in winkelcentrum Woensel in zijn woonplaats Eindhoven. Corrie van Brenk gaat die zaterdagmiddag mee flyeren op het Osdorpplein in Amsterdam en Martin van Rooijen is in Maastricht.

Op zaterdag 17 maart staat Léonie Sazias in de 50PLUS-kraam op de Markt in Apeldoorn en is zij samen met 50PLUS Gooise Meren in Bussum. Henk Krol gaat die dag naar Breda (ochtend), Tilburg (centrum) en Den Bosch (centrum, Kerkplein). Martin van Rooijen reist op 17 maart naar Assen (’s middags) en naar Hardenberg. Daar brengt Martin – samen met collega Corrie van Brenk – onder meer een bezoek aan de Saxenburgh groep.

Op zondag 18 maart opent Henk Krol The Masters of Tennis 2018 in Rotterdam. Het sportevenement staat in het teken van eenzaamheid onder ouderen. Martin van Rooijen bezoekt verzorgingshuis Flesseman aan de Nieuwmarkt in Amsterdam.

Op maandag 19 maart bezoekt Martin van Rooijen Vlissingen en geeft hij ’s avonds een lezing in het Gregoriuscentrum in het Zeeuwse Axel (gemeente Terneuzen). Kamerlid Léonie Sazias gaat mee flyeren rond het Centraal Station van Amsterdam. Henk Krol en Corrie van Brenk gaan samen met 50PLUS Sittard-Geleen naar de bekende St. Joepmarkt. Daarna gaan ze naar Maastricht. De campagneactiviteiten worden afgesloten met het landelijke debat van de NOS op 20 maart in Tivoli-Vredenburg in Utrecht.

► Bekijk de agenda voor exacte locaties en tijdenAmsterdam – https://50pluspartij.nl/amsterdam
Apeldoorn – https://50pluspartij.nl/apeldoorn
Assen – https://50pluspartij.nl/assen
Breda – https://50pluspartij.nl/breda
Den Bosch – https://www.50pluspartij.nl/den-bosch
Den Haag – https://50pluspartij.nl/denhaag
Eindhoven – https://50pluspartij.nl/eindhoven
Emmen – https://50pluspartij.nl/emmen
Gooise Meren – https://50pluspartij.nl/gooisemeren
Hardenberg – https://50pluspartij.nl/hardenberg
Helmond – https://50pluspartij.nl/helmond
Maasgouw – https://50pluspartij.nl/maasgouw
Maastricht – https://50pluspartij.nl/maastricht
Nijmegen – https://50pluspartij.nl/nijmegen
Rotterdam – https://50pluspartij.nl/rotterdam
Sittard-Geleen – https://50pluspartij.nl/sittard-geleen
Terneuzen – https://50pluspartij.nl/terneuzen
Tilburg – https://50pluspartij.nl/tilburg
Venlo – https://50pluspartij.nl/venlo
Vlissingen – https://50pluspartij.nl/vlissingen

Wijzigingen voorbehouden

© 9 maart 2018