VERKIEZINGEN PROVINCIALE STATEN EN WATERSCHAPPEN

Muur met affiches strook

Op woensdag 20 maart vinden de verkiezingen plaats voor Provinciale Staten en de waterschappen. De uitslag van deze verkiezingen bepaalt ook de nieuwe samenstelling van de Eerste Kamer. Deze verkiezingen zijn dus niet alleen van groot belang voor wat er in de provincies gebeurt en besloten wordt, maar ook landelijk. In de Eerste Kamer heeft de huidige coalitie slechts een kleine meerderheid die ze na 20 maart kwijt kan raken. Dus…
STEM VERSTANDIG, STEM 50PLUS!

  
50PLUS Brabant
50PLUS Drenthe
50PLUS Flevoland
50PLUS Friesland
50PLUS Gelderland 
50PLUS Groningen
50PLUS Limburg
50PLUS Overijssel
50PLUS Utrecht
50PLUS Zeeland
50PLUS Zuid-Holland
• 50PLUS Noord-Holland*

*=volgt 

INTERVIEW MET MARTIN VAN ROOIJEN, LIJSTTREKKER EERSTE KAMER

Martin van RooijenMartin van Rooijen strijdt onvermoeibaar en met tomeloze inzet voor de belangen van ouderen. Dat is hard nodig, vindt de lijsttrekker voor de Eerste Kamer van 50PLUS: “Ouderen krijgen het steeds zwaarder”.
LEES HET INTERVIEW

ALTIJD CONTANT KUNNEN BETALEN

50PLUS wil dat in álle gemeentes maar ook in bijvoorbeeld ziekenhuizen en apotheken altijd contant kan worden afgerekend! Kamerlid Martin van Rooijen was over dit thema te zien bij het consumentenprogramma Kassa.

KABINET KOMT KOOPKRACHTBELOFTE NIET NA

De ene prijsstijging volgt op de andere. En wat doen salarissen, AOW en pensioenen? We zouden er allemaal op vooruit gaan, zo werd door Rutte beloofd. Gelooft u dat nog? De teleurstelling over hun loonstrookje is bij heel veel mensen enorm groot. 50PLUS strijdt voor uw koopkracht en uw pensioen. Nu en straks!
LEES MEER

GRONINGEN HEEFT GEZAMENLIJKE 50PLUS

In de provincie Groningen hebben diverse ouderenpartijen de handen ineen geslagen om gezamenlijk onder de naam 50PLUS mee te doen aan de provinciale verkiezingen. Lijsttrekker is Johan ten Hoove.
LEES MEER

BIJZONDERE COMBINATIE: 50PLUS/PARTIJ VAN DE OUDEREN

In Noord-Holland mag 50PLUS zich verheugen in een heel bijzondere samenwerking, tussen 50PLUS en de Partij van de Ouderen (PvdO). De twee partijen gaan samen de verkiezingen voor Provinciale Staten in met een combinatielijst.
LEES MEER

Download het verkiezingsaffiche van 50PLUS, print het en hang het voor uw raam!

STEM 50PLUS!