De komende weken bezoeken Kamerleden onder aanvoering van Henk Krol verschillende steden verspreid over Nederland, onder het motto Zonder u geen 50PLUS. In elke stad staat een avondbijeenkomst op het programma. Iedereen is welkom; aanvang 19.00 uur.

Zonder u geen 50PLUS

De Tweede Kamerleden van 50PLUS gaan onder aanvoering van Henk Krol tijdens zes bijeenkomsten luisteren naar en praten met iedereen die geïnteresseerd is in met name de thema’s waar 50PLUS voor opkomt. Deze bijeenkomsten worden gehouden in Amsterdam (7 februari), Breda (12 februari), Assen (20 februari), Rotterdam (4 maart), Venlo (11 maart) en Utrecht (19 maart).

Iedereen welkom

Bij deze gezellige, informatieve bijeenkomsten – die telkens om 19.00 uur beginnen en duren tot uiterlijk 22.00 uur – is iedereen welkom, lid of geen lid van 50PLUS, stemmer of geen stemmer. De aanwezigen hebben de keus uit gespreksthema’s als AOW, pensioen, ouderenzorg, seniorenhuisvesting, leeftijdsdiscriminatie, klimaat, veiligheid in de wijk en Europa. De toegang is gratis en koffie of thee staan klaar.

Wat houdt de mensen bezig?

Henk Krol kijkt uit naar de ontmoetingen. “Met mensen praten, op markten, in de trein of gewoon op straat, is iets wat ik altijd graag doe. En ook heel belangrijk vind”, zegt hij. “Ik noem mezelf ook geen politicus of parlementariër, ik wil een volksvertegenwoordiger zijn. Met de nadruk op ‘volk’. Met heel veel plezier heb ik daarom tijd vrijgemaakt in mijn agenda om naar de mensen in het land te komen luisteren. Wat houdt hen bezig? Waarover maken wij zich zorgen? En wat kan 50PLUS doen om hen terzijde te staan? Ik hoor het heel graag en ik nodig iedereen van harte uit aanwezig te zijn bij een bijeenkomst bij hem of haar in de buurt. Ons motto die avond is niet voor niets Zonder u geen 50PLUS.”

Agenda

De Zonder u geen 50PLUS-avonden worden gehouden in:
Amsterdam, vrijdag 7 februari 2020: café/zaal THT - Tolhuistuin, IJpromenade 2
Breda, woensdag 12 februari 2020: hotel Golden Tulip Keyser, Keizerstraat 5
Assen, donderdag 20 februari 2020: kantine vv Achilles 1894, sportpark Marsdijk, Martin Luther Kingweg 11
Rotterdam, donderdag 4 maart 2020: locatie volgt
Venlo, woensdag 11 maart 2020: locatie volgt
Utrecht, donderdag 19 maart 2020: zaal Boothstraat Kerk, Boothstraat 7

Op deze pagina en via onze digitale nieuwsbrief volgt nadere informatie