Telefonisch spreekuur - Beeld: Pixabay50PLUS start met een telefonisch spreekuur. Onze Kamerleden spreken met u over actuele onderwerpen. Fractievoorzitter Corrie van Brenk houdt als eerste een telefonisch spreekuur: u kunt haar vragen stellen over de economische en financiële impact van de coronacrisis.

Wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor onze economie? Wat betekenen de vele miljarden aan staatssteun voor de toekomst van onze economie? Hoe zit het met ons pensioen? Is er überhaupt sprake van inkomenszekerheid en perspectief op werk voor mensen die hun werk dreigen kwijt te raken door de coronacrisis. Er leven zoveel vragen. Daarom heeft 50PLUS-fractievoorzitter Corrie van Brenk besloten een telefonisch spreekuur te houden. Ze luistert naar uw vragen – en weet wellicht een antwoord – en zorgen.

U wordt gebeld

Hoe werkt het telefonisch spreekuur?

1) Stuur uw vraag per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zet in de onderwerpregel ‘Telefonisch spreekuur Corrie van Brenk’.

2) Vermeld in uw mail ook het telefoonnummer waarop we u kunnen bereiken.

3) Stuur uw vraag over de financiële impact van de coronacrisis uiterlijk 10 juni in. Na die datum maken wij een selectie van de binnengekomen vragen. Wordt uw vraag geselecteerd voor het spreekuur, dan bellen we u om dat te melden. We overleggen met u over een datum en tijdstip voor uw telefoongesprek met Corrie van Brenk.

Na afloop komt een verslag van de gesprekken tijdens het spreekuur op deze website, zodat ook anderen daarvan kennis kunnen nemen.

Binnenkort komt er ook een telefonisch spreekuur met Kamerlid Léonie Sazias. Met haar kunt u spreken over corona en zorg.

© 4 juni 2020