Gemeenteraads- verkiezingen 2022: 50PLUS lanceert haar landelijk raam- verkiezingsprogramma

Een belangrijke stap op weg naar de komende Gemeenteraadsverkiezingen 2022 is gezet!

Op woensdag 15 september 2021 heeft partijvoorzitter Peter Schut uit handen van Ellen Verkoelen, Voorzitter van de Commissie Raamverkiezingsprogramma Gemeenteraadsverkiezingen 2022, de definitieve versie van het raamverkiezingsprogramma officieel in ontvangst genomen. Het door het Hoofdbestuur goedgekeurde raamverkiezingsprogramma draagt als veelzeggende titel:

50PLUS ‘OMDAT HET BETER MOET!’

Het raamverkiezingsprogramma (Klik hier) presenteert de 10 speerpunten waar 50PLUS voor staat:

– Ouderenbeleid
– Zorg
– Wonen
– Veiligheid
– Armoedebestrijding
– Werkgelegenheid
– Inkomen & koopkracht
– Leefklimaat
– Vertrouwen
– Financiën

fotomoment raamprogramma gemeenteraad 2022 2026

Peter Schut ontvangt het programma van Ellen Verkoelen. Hij bedankt Ellen en de overige commissieleden Bennie van Est (Maastricht), Roy Hofwijks (Amsterdam), Humphrey Martherus (Tilburg) en Clemens Otto (Assen) van harte voor dit raamverkiezingsprogramma dat klinkt als een klok. Schut stelt terecht dat “50PLUS met dit programma duidelijk haar kaarten laat zien voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De solidariteit en gemeenschapszin, zoals die ontstonden tijdens de corona-crisis, ziet 50PLUS graag terug in het gemeenschappelijk beleid. Dus naast de zorg óók solidariteit als het om wonen, een veilige wijk of armoedebestrijding gaat”.

Het raamverkiezingsprogramma biedt de deelnemende gemeenten een goede basis met duidelijke partijstandpunten over belangrijke thema’s waaruit zij kunnen kiezen die aansluiten op de problemen die in hun omgeving prangend zijn. Zij kunnen dit uiteraard aanvullen met thema’s die lokaal tot de verbeelding spreken.

Namens het Hoofdbestuur bied ik u hierbij het raamprogramma als bijlage bij dit bericht aan (Klik hier). Ik wens u een goede ontvangst ervan en vooral succesvolle komende gemeenteraadsverkiezingen toe. De eerste verkiezingen zijn al op 24 november 2021 in het Land van Cuijk.

In het Land van Cuijk begint de victorie voor 50PLUS!

Met vriendelijke groeten,

Robert Gielisse
Algemeen Secretaris 50PLUS
Email: secretaris@50pluspartij.nl , Tel: 06-188.46.531