Volgens de officiële peilingen die de gemeente Den Haag heeft laten uitvoeren door het bureau I & O Research is 50PLUS de enige nieuwe partij die meedoet in Den Haag die straks ook daadwerkelijk in de gemeenteraad komt.

50PLUS ligt nu op koers voor 2 (van de 45) zetels in de Haagse gemeenteraad, maar er zit een stijgende lijn in de steun die 50PLUS krijgt.

Omdat er ook de nodige ‘restzetels’ zullen worden verdeeld kunnen we een serieuze gooi doen naar méér dan dat. Steun ons daarom met uw stem op woensdag 21 maart!

Naast het uitgebreide verkiezingsprogramma presenteert 50PLUS ook een 12-pagina’s tellende krant met extra aandacht voor een aantal belangrijke speerpunten.

We hebben het onder meer over veiligheid thuis en op straat; over meer zorg op wijk- en buurtniveau; meer steun voor 45-plussers op de Haagse arbeidsmarkt, enzovoort. Ook stellen de twaalf kandidaten van 50PLUS Den Haag zich nader aan u voor.

Klik HIER om de digitale versie van de verkiezingskrant van 50PLUS Den Haag te downloaden en lezen.

Uiteraard vindt 50PLUS Den Haag dat de raadsverkiezingen moeten gaan over dingen die onze stad aangaan. Maar het wel en wee van iedereen die woont in Den Haag wordt maar voor een deel bepaald door de politiek in de gemeenteraad. Kiezen voor een partij als 50PLUS die (na 21 maart) op elk niveau binnen de politiek in NL is vertegenwoordigd heeft een meerwaarde die niet te onderschatten is!

50PLUS is er voor Hagenaars straks óók in de gemeenteraad, maar nu reeds onder leiding van Henk Krol met vier leden in de Tweede Kamer, met twee in de Eerste Kamer, en met fracties binnen Provinciale Staten van Zuid-Holland en het Hoogheemraadschap van Delfland.

Lees meer...

50PLUS doet bij de Gemeenteraadsverkiezingen in 2018 voor het eerst mee in Den Haag, omdat het stadsbestuur veel dingen bepaalt die belangrijk zijn in het leven van 50plussers. Andere politieke partijen zien wat dat betreft veel over het hoofd, vooral als het om zaken gaat die met ouder worden hebben te maken.

50PLUS Den Haag profileert zich met een verkiezingsprogramma dat rekening houdt met de belangen van alle generaties. Over de hele lijn wordt gekozen voor kwaliteit en duurzaamheid, wat op de lange termijn vrijwel bijna altijd ook financieel het meest verstandig is. Wij vinden het onverantwoordelijk om nu keuzes te maken die jonge generaties opzadelen met reeds te verwachten problemen in de toekomst.
In ons uitgebreide verkiezingsprogramma nemen we duidelijke standpunten in voor betere politiek in Den Haag, die luistert naar wat inwoners willen en nodig hebben.

Klik HIER om het verkiezingsprogramma van 50PLUS Den Haag te downloaden en lezen.

Subcategorieën