contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geboren en getogen Eindhovenaar. Ervaring op gebied van retail oa BCC Ruud van AcquoijHermanus Boexstraat, in de zorg bij een thuiszorgorganisatie en later voor een hulpmiddelenleverancier.
Momenteel heb ik een eigen onderneming, Coach Ruud, waar ik werk aan vernieuwing van mensen. Daarnaast ben ik actief als vrijwilliger. Eerst als voetbalcoach voor een G-elftal en nu als voorzitter bij een scouting voor mensen met een beperking.
Mijn doel is om de komende vier jaar vernieuwing te brengen binnen de Eindhovense politiek, het programma 50PLUS Eindhoven ten uitvoer te brengen en vooral alle inwoners vertegenwoordigen in de raad.

 

contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vier jaar opleiding in accountancy. Daarna gaan werken in zaak van ouders:Theo Hoppenbrouwers Hoppenbrouwers Tekenen en Schilderen. Later zaak overgenomen en zelf voortgezet. Afgelopen zomer met de winkel gestopt.

Naast werk veel bestuurlijke ervaring opgedaan bij locale ondernemersstichting, bij voetbalclub en op nationaal niveau bij de landelijke winkeliersvereniging.

Drie kinderen, zes kleinkinderen. Naast opvoeden van de kinderen ruimBep van de Wiel dertig jaar werkzaam geweest in administratieve functies bij diverse bedrijven, waarvan de laatste 23 jaar bij een grote onderwijsinstelling in Eindhoven