Nelleke1 236x300Ik ben gehuwd en woon in Eibergen, Gemeente Berkelland (Achterhoek). Ik heb een ruime werkervaring in de advocatuur en notariaat. Momenteel ben ik nog freelance werkzaam in het notariaat en daarnaast als vestigingsassistente bij een groot uitzendbureau.

Ik heb vele jaren als secretaris deelgenomen aan de Ondernemingsraad op een groot gerenommeerd advocaten- en notariskantoor met diverse vestigingen. Daarnaast ben ik bestuurslid en tevens wijkhoofd van de Huurdersvereniging in de Gemeente Berkelland en zet ik mij in als vrijwilliger voor de Lochemse Schouwburg.

Inmiddels maak ik deel uit van de Commissie Zorg, Welzijn en Participatie van 50PLUS en wil me graag inzetten als regionaal bestuurslid van de 50PLUS Partij.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

RobTunru2019Ik ben Rob Tunru (1955), gehuwd en woonachtig in Culemborg in de Betuwe. Ik werk voor een Cyber Security bedrijf in Amsterdam.

In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij een energiecoöperatie voor en door inwoners van Culemborg. Ons doel is zoveel mogelijk energie besparen en de rest lokaal en duurzaam opwekken.

Sinds 2015 ben ik lid van 50PLUS en hielp ik mee met een aantal verkiezingscampagnes.

Mijn focus binnen het bestuur, naast mijn functie als penningmeester, is de energietransitie. Ik wil hiermee uitstralen dat 50PLUS naar de toekomst gericht is en niet alleen bezig is met pensioenvraagstukken. Natuurlijk lukt dit alleen met steun van 50PLUS-leden die ik graag wil ontmoeten en aanhoren.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

theoweijers testTheo Weijers (geboren 1948, woonachtig in Wijchen) was de afgelopen jaren actief als ondernemer en directeur van diverse handels- en productiebedrijven in Nederland. Nu met pensioen.

Na zijn vertrek uit het bedrijfsleven is hij betrokken bij een aantal activiteiten van 50PLUS Gelderland, zoals het verzorgen van de verkiezingscampagne voor de Provinciale Staten en de Waterschappen. Hiervoor had hij zich ook verkiesbaar gesteld.

Naast bestuurslid vertegenwoordigt Theo Weijers 50PLUS als fractievolger in de Provinciale Staten van Gelderland en als lid Algemeen Bestuur bij het Waterschap Rivierenland.

De steun aan ouderen is zijn drijfveer om lid te zijn van 50PLUS en zich in te zetten voor deze doelgroep die de afgelopen jaren steeds meer in de verdrukking is gekomen.

Anton vd Heuvel 640 249x300Anton van den Heuvel (geboren in 1944, woonachtig te Doetinchem).
Gepensioneerd Ingenieur GIT (Gebouw Installatie Techniek).

Tijdens werkzame periode als zelfstandig ondernemer betrokken bij ontwerp en berekening van Technische Installaties HVAC (Heating-Ventilation-AirConditioning) van ziekenhuizen, kantoorgebouwen, bedrijfspanden en zwembaden.

Sinds 2012 ben ik lid van 50PLUS daar de idealen mij wel aanspraken. En die wil ik duidelijk kenbaar maken door 50PLUS zichtbaar te maken aan de buitenwereld.

MichaelSinds oktober 1988 ben ik, als geboren Nijmegenaar, woonachtig in het mooie Groesbeek. Na meer dan 25 jaar een eigen bedrijf te hebben gehad, ben ik nu in het dagelijks leven werkzaam in de dienstverlening binnen het openbaar vervoer van de provincie Noord-Brabant.

50PLUS timmert reeds enige tijd aan de weg naar een stabiele partij waar men rekening mee zal gaan moeten houden. Desalniettemin zal de partij nu moeten gaan werken en doorbouwen aan een bredere partij welke serieus kandidaat gaat worden voor coalities.
50PLUS zal meer naar buiten moeten treden als volwaardige partij met aansprekende issues, zonder de standaard te verliezen. Wij hebben ook ideeën over klimaat en hedendaagse vraagstukken. Aan deze items wil ik graag meehelpen bouwen en idealen realiseren.

Marcel Bruins testAdviseur van het Bestuur

Ik ben geboren in 1951 in Hengelo. Verhuisde naar Appingedam, Enschede en Weert en woon vanaf 1997 in Gelderland. Een andere baan betekende verhuizen; zo was ik automonteur, operator, wachtchef, verkoper en accountmanager ICT en als zelfstandig ondernemer runde ik samen met mijn vrouw van 1997 tot 2011 een computerwinkel in Ede (Vobis en Vi-computer).
In mijn vrije tijd richtte ik in die tijd twee computerclubs op: in 1981 de P2000 en in 1989 de IBM OS/2.

In 2012 startte ik bij De Zonnebloem afdeling Doorwerth als bestuurslid Activiteiten, later als vrijwilliger. Ook werd ik toen vrijwilliger voor de Hulpdienst voor Elkaar Renkum.

Ik heb altijd veel belangstelling gehad voor de politieke ontwikkelingen, zowel landelijk als lokaal. Daarom sloot ik me in 2013 aan bij GemeenteBelangen Renkum als fractielid en in 2017 werd ik bestuurslid.

In 2012 ging ik als lid van 50PLUS aan de slag als secretaris en webmaster in het Gelders bestuur, totdat ik in maart 2015 gekozen werd als Statenlid voor 50PLUS in de Provinciale Staten van Gelderland en adviserend lid Euregioraad Gronau.
Als fractievoorzitter ben ik adviseur van het bestuur. De Statenfractie en het bestuur hebben de intentie uitgesproken om met elkaar niet alleen de belangen van de eigen leden, maar ook die van alle Gelderlanders te behartigen.

Jan Opschoor testAdviseur van het Bestuur

Lid van het Algemeen Bestuur Waterschap Rivierenland, fractie 50PLUS, voorzitter Landelijk Overleg Waterschapbestuurders 50PLUS en adviseur 50PLUS Gelderland. Sinds juli 2013 lid van de partij.

Woont sinds 2008 in het uiterste Zuidwesten van Gelderland: Nederhemert-Zuid, in de Bommelerwaard; daarvoor enkele decennia in Midden- en West-Brabant. Geboren in 1946 en opgegroeid in Zwijndrecht (Zuid-Holland) en uiteindelijk dus weer terug in het rivierengebied.

Nevenactiviteiten zijn onder meer bestuurder en toezichthouder van diverse culturele instellingen, artistiek leider en koordirigent en dorps-coördinator van de woonkern in de gemeente Zaltbommel. Hobby naast muziek: toerzeilen.