Logo 50plusGLD12 mei 2020

 

Beste leden van 50PLUS in Gelderland,

Ongetwijfeld heeft u de laatste tijd in de media veel gelezen, gehoord en gezien over de strubbelingen binnen 50PLUS.
Als Provinciaal Bestuur hebben wij u geïnformeerd via een e-mail/brief en met regelmaat via onze provinciale website. Hoe een oprecht gemeend intern advies van alle Provinciale Voorzitters uitgroeide tot een gevecht tussen het Hoofdbestuur en de fracties van de Tweede en Eerste Kamer, uitgespeeld in de media, met als resultaat dat Henk Krol een nieuwe partij opgericht heeft en het huidige Hoofdbestuur stopt op de komende Algemene Ledenvergadering.

Binnen Gelderland hebben alle fractieleden aangegeven absoluut door te gaan onder de vlag van 50PLUS. Wij, het Provinciale Bestuur en de 50PLUS fracties in de Provinciale Staten, de Gemeenten Apeldoorn en Nijmegen, de Waterschappen Rijn & IJssel, Vallei & Veluwe en Rivierenland zullen de belangen van u en van alle kiezers van 50PLUS blijven behartigen. Wij zetten de schouders er onder!

Er zijn gelukkig positieve zaken te vermelden. Op 23 mei a.s. zal een gesprek plaatsvinden tussen een delegatie van de Provinciale Voorzitters en enige leden van het huidige Hoofdbestuur om te bespreken hoe de komende ALV zal gaan verlopen. Deze ALV zal naar alle waarschijnlijkheid op 1 augustus 2020 gehouden worden.

Hoe kunnen wij, als zo’n 500 leden van 50PLUS in Gelderland, er voor zorgen dat 50PLUS bij de komende verkiezingen weer sterk scoort, zodat de belangen van u en onze kiezers zo goed mogelijk behartigd worden.

Er zijn twee mogelijkheden, te weten:
1. U kunt zich tot 22 mei a.s. opgeven als kandidaat voor het Hoofdbestuur, zie de site www.50pluspartij.nl.
2. U kunt zich opgeven om het bestuur van 50PLUS Gelderland te ondersteunen. Mail dan naar: secretaris@50plusDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt aangeven wat u wilt doen en liefst ook uw telefoonnummer erbij zodat wij eenvoudig contact met u kunnen opnemen.

Kortom, gaat 50PLUS u ter harte en wilt u dat wij weer snel uit het dal opklimmen, meldt u zich dan snel aan.

Namens het bestuur en fracties 50PLUS in Gelderland, 

met vriendelijke groet,

J. Zoetelief
Voorzitter 50PLUS Gelderland