Logo 50plusGLDBeste Gelderlanders,

Graag nodigen wij u uit kennis te komen maken met 50PLUS tijdens een van onze info-avonden.
Wij roepen studerenden, werkzoekenden, de kinderen en jongeren die extra hulp nodig hebben, zorgbehoevenden en ouderen op om kennis te nemen van de idee├źn van 50PLUS. Wij willen vooral ook van u horen welke zorgen u heeft en wat u wenst. Laten we er voor zorgen dat het een interessante ontmoeting wordt.

Wij hebben daarvoor op korte termijn drie gratis informatieavonden georganiseerd:
- op 22 juli in Nijmegen;
- op 23 juli in Lievelde;
- op 28 juli in Harderwijk.

Elke avond begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en eindigt maximaal om 22.00 uur.
Op alle avonden hebben wij een spreker gevraagd om over de belangrijkste politieke onderwerpen in onze tijd te praten.
Voor de adressen en alle achtergrondinformatie verwijzen wij u naar de website van 50PLUS Gelderland: www.50pluspartij.nl/gelderland.

Heeft u de behoefte om een zinvolle bijdrage op deze avonden te geven, dan kunt u 4 minuten spreektijd daarvoor krijgen. U zult zich dan wel vooraf moeten opgeven per e-mail op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij zorgen uiteraard voor een Corona-veilige vergaderplek.

Op onze info-avonden ligt een inschrijflijst klaar voor geïnteresseerden om 50PLUS te ondersteunen in het realiseren van nieuwe fracties in de gemeenten in Gelderland.
Wij willen spoedig met belangstellenden in contact treden en werkbijeenkomsten plannen hoe wij dit op een verantwoorde wijze met elkaar kunnen realiseren.

Kortom, heeft u bestuurlijke of politieke ambities en kunt u de 50PLUS beginselverklaring volledig ondersteunen en heeft u de ambitie en capaciteiten om onze politiek uit te dragen, kom dan naar onze info-avond en teken de lijst.

Wij zien u graag!

Het bestuur van 50PLUS Gelderland