Onderstaand officieel

Persbericht

Wout Weijmans nieuwe fractievoorzitter 50PLUS Venlo 

Wout Weijmans volgt in de gemeenteraad van Venlo Natascha Kroonstuiver op als fractievoorzitter van 50PLUS Venlo. Door omstandigheden in haar familiekring vallen de taken van het fractievoorzitterschap en de daarvoor benodigde tijd niet meer te combineren. Na goed overleg met de fractie heeft ze daarom besloten om het fractievoorzitterschap met onmiddellijke ingang neer te leggen. Tijdens het fractieoverleg op 15 september heeft de fractie unaniem besloten Wout Weijmans te benoemen tot de nieuwe fractievoorzitter. Tot de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 gaat Wout Weijmans de fractie leiden. Natascha Kroonstuiver blijft lid van de fractie 50PLUS Venlo.

Natascha heeft zich op haar eigen wijze optimaal ingezet om de doelen van 50PLUS Venlo te verwezenlijken. Veel is al bereikt, echter valt er nog veel te doen en te bereiken. De fractie beseft dat het niet makkelijk wordt de komende jaren.

“Samen met mijn overige fractieleden ga ik er alles aan doen om de belangen van de, in de komende jaren steeds verder stijgende aantal ouderen in Venlo, nu en in toekomst te behartigen. Ik ga mijn best hiervoor doen en ik heb er zin in”, aldus Weijmans 

Meer informatie:
Wout Weijmans
Tel: 06-37274317
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.