Liane den Haan

Liane den Haan

Lid Tweede Kamer

Martine Baay

Martine Baay

Lid van de Eerste Kamer

Martin van Rooijen

Martin van Rooijen

Lid van de Eerste Kamer

Actiedag1

 

Van komende zaterdag, 30 april, maakt 50PLUS weer Paarse Zaterdag. Het is de bedoeling dat alle afdelingen van 50PLUS op de laatste zaterdag van de maand zichtbaar op straat zijn en mensen aanspreken. 


Dit vanuit de gedachte dat elke steun nodig is wil 50PLUS als politieke partij in 2017 met meer zetels in de Tweede Kamer komen om zo een vuist te maken tegen het plukken van ouderen.

 

De afgelopen jaren hebben ouderen het meest van iedereen moeten inleveren. Bovendien staan de pensioenen opnieuw onder druk. Er is maar één partij die zich hierover echt boos maakt en dat is 50PLUS. Niet werkende ouderen en gepensioneerden raken steeds verder achterop. Maar 50PLUS vindt dat het genoeg is geweest. De partij eist het stoppen van het plukken van de ouderen.

 

Het is de bedoeling dat politici, leden en sympathisanten van 50PLUS (familie, vrienden, kennissen, collega’s, buren en sportgenoten) zaterdag 30 april de straat opgaan om steun van het publiek te verkrijgen. Er moet iets worden gedaan aan werkgelegenheid, betaalbare zorg, de koopkracht van ouderen en uiteraard de pensioenen. 

 

Hoe meer steun, hoe groter de kans op een klinkend resultaat voor 50PLUS bij de verkiezingen in 2017 voor de Tweede Kamer. Strijd mee voor een goed pensioen, menselijke zorg en meer kansen op de arbeidsmarkt voor ouderen, is de leuze waarmee 50PLUS de bevolking aanspoort.

 

© 22 april 2016