Pijl omhoog SXC

 

50PLUS heeft er 60 nieuwe leden bij gekregen na de televisiespot van de partij woensdag op NPO 1. Het is lang geleden dat 50PLUS een dergelijke sterke aanwas kreeg na een tv-spot.

 

Voor het eerst na het zomerreces werd van de partij weer een tv-spot uitgezonden op NPO 1. Daarin nam Tweede Kamerlid Henk Krol, die tijdelijk Martine Baay vervangt, een voorschot in zijn kritiek op de maatregelen die de ouderen komende Prinsjesdag te wachten staan.

 

Hierop werd zowel via de telefoon als internet druk gereageerd met als resultaat 60 nieuwe leden. Voor 50PLUS is het belangrijk dat de nieuwe leden geboekt worden voor 2015, aangezien dit van invloed is op de hoogte van de gelden die van de rijksoverheid worden ontvangen voor het partijwerk.

 

“Ouderen worden ronduit bestolen” zei  Henk Krol in het nieuwste televisiespotje  in het kader van de politieke zendtijd. Furieus was hij in de tv-uitzending over de plannen die het kabinet van VVD en PvdA voor 2015 heeft. Die plannen treffen opnieuw vooral de ouderen. “Jaar na jaar worden de ouderen misbruikt om de begroting rond te krijgen”, aldus Krol.   Het televisiespotje van 50PLUS is HIER terug te zien.

 

50PLUS hoopt veel mensen te interesseren voor de partij tijden de 50+beurs die van 16 tot en met 20 september in de Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden. 50PLUS zal er actie voeren tegen het kabinetsbeleid van ‘Scheert uw vader en uw moeder’. Er komt een speciale flyer voor de bezoekers. Gelet op de nu al uitgelekte kabinetsplannen wordt het naar verwachting zeer druk op de stand van 50PLUS.

 

Op de beurs worden 100.000 bezoekers verwacht. Van de politieke partijen staan alleen 50PLUS, CDA, SGP en SP er. De bezoekers kunnen genieten van zes hallen met informatie, amusement, stands, workshops en presentaties. Er zijn diverse podia met muziek en dans. De partij 50PLUS staat met haar stand in hal 9, bij de doorloop van hal 8 naar hal 9.