50PLUS heeft een ANBI-status. Een ANBI is een ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’. Een dergelijke instelling geniet een aantal belastingvoordelen waarvan ook donateurs kunnen profiteren.

Omdat 50PLUS een officieel erkende ANBI-status heeft mogen donateurs hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Dat geldt zowel voor een eenmalige gift als voor een periodieke gift. De periodieke (bijvoorbeeld jaarlijkse) gift moeten door de donateur en 50PLUS worden vastgelegd in een overeenkomst. Hoeveel aftrek u krijgt, is afhankelijk van het soort gift dat u geeft.

Het RSIN van 50PLUS is 814392349.

Wilt u meer informatie over donaties aan een ANBI, kijk dan eens op de website van de Belastingdienst

Overweegt u een donatie aan 50PLUS, neem dan gerust contact op met het partijkantoor in Den Haag. Wij helpen u graag verder!

Klik hier voor het de financiële jaarverslagen van 50PLUS.


Inschrijven nieuwsbrief

Doneer aan 50PLUS

U kunt via dit formulier een donatie doen aan 50PLUS. Wij zijn enorm geholpen met uw gift. U kunt zelf het bedrag aangeven dat u wenst te doneren. Nadat u het formulier heeft ingevuld en op 'doneren' klikt wordt u doorgestuurd naar Mollie voor de Ideal betaling. 50PLUS heeft een ANBI-registratie en daardoor zijn uw giften aftrekbaar voor de belasting. Alvast bedankt voor uw donatie.
Uw naam:
Invalid Input

Uw emailadres:
Invalid Input

Donatiebedrag:
Invalid Input