Het hoofdbestuur van 50PLUS zal het verkiezingsprogramma op zaterdag 17 september vaststellen. Daaraan vooraf gaan ledenbijeenkomsten. Het programma zal ter kennisname worden toegevoegd aan de stukken voor de Algemene LedenVergadering van zaterdag 8 oktober 2016.

Amendementen op het onlangs gepresenteerde concept-verkiezingsprogramma kunnen door leden worden ingediend tot vrijdag 16 september om 0.00 uur. Het mailadres hiervoor is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over het concept-verkiezingsprogramma worden op diverse plaatsten van het land ledenbijeenkomsten belegd. Leden van de programmacommissie zijn dan aanwezig om toelichting te geven. Daarnaast kan afgestemd worden over mogelijke amendementen.

Die bijeenkomsten, die alle om 19.00 uur beginnen, zijn:

Maandag 12 september in het provinciehuis in ’s-Hertogenbosch, Brabantlaan 1, 5216 TV 's-Hertogenbosch. Auto parkeren aan voorzijde Provinciehuis. Inrit 'bezoekers' (tweede inrit), doorrijden tot aan slagboom, via intercom aanmelden. De bijeenkomst vindt plaats op de begane grond in kamer Podium van Brabant 1.

Dinsdag 13 september in het provinciehuis in Zwolle, Luttenbergstraat 2, 8012 EE Zwolle. Parkeren bij het provinciehuis, melden bij de intercom. Opvang in de hal.

Donderdag 15 september in het provinciehuis in ’s-Gravenhage, Zuid Hollandplein 1, 2596 AW Den Haag. De centrale entree is op het plein en er is een parkeergarage onder het gebouw. Melden via de intercom en aangeven dat men voor de 50PLUS- bijeenkomst komt.

© 31 augustus 2016