50PLUS is present op de 50PlusBeurs die van 18 tot en met 22 september 2018 in de Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden. De 50PlusBeurs is een groot evenement met jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers allemaal in de doelgroep van 50PLUS.

Op deze beurs wordt informatie gegeven over allerlei zaken die voor 50-plussers interessant zijn. In onze stand dit jaar gaan de politieke vertegenwoordigers van onze partij uit de Eerste en Tweede kamer het gesprek aan met bezoekers over allerlei onderwerpen, zoals zorg, AOW, pensioenen en werkgelegenheid voor 55-plussers.

In de stand wordt een huiskamer gecreëerd waar deze gesprekken plaatsvinden aan de eetkamertafel. Heeft u altijd al eens van gedachten willen wisselen met onze politici? Dan heeft u nu de kans. U kunt zich als 50PLUS-lid vooraf aanmelden bij Helena Bosch (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Wij zoeken voor de beurs in de periode van 18 tot en met 22 september nog enthousiaste leden die ons kunnen helpen op de stand. Concreet zoeken wij:

- Fotografen en of videobloggers, voor één of meerdere dagen, die beeldmateriaal kunnen maken dat gebruikt kan worden op bijvoorbeeld onze website.

- Representatieve bemensing m/v voor onze stand voor één of meerdere dagen. Wij zoeken met name mensen met ervaring op beurzen of in de commercie. Ook hiervoor kunt u zich melden bij Helena Bosch (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Voor 50PLUS is deze beurs een unieke gelegenheid om zich te presenteren aan onze doelgroep. U kunt ons helpen om er een succes van te maken door uw bezoek aan onze stand of als vrijwilliger in de stand. Wij rekenen op uw komst.

50PLUS Beurs 2019 2