VacatureDe politieke partij 50PLUS richt zich vooral op maatschappelijke vraagstukken die van belang zijn voor ouderen. Speerpunten zijn o.a.: waardevast pensioen, goede huisvesting, betaalbare/kwalitatief hoogstaande zorg en verbod op leeftijdsdiscriminatie.

50PLUS is vertegenwoordigd in de Tweede Kamer, de Eerste Kamer en in het Europees Parlement. Daarnaast heeft de partij ook vele vertegenwoordigers in Provinciale Staten, gemeenteraden en waterschappen. 50PLUS kent twee neveninstellingen: het Wetenschappelijk Instituut en de Jan Nagel Foundation (internationale activiteiten). Beide zijn gehuisvest in het partijkantoor.

Voor het partijkantoor, dat in het centrum van Den Haag gevestigd is, zoeken wij in verband met toenemende activiteiten een:

Administratieve kracht (m/v) - 24 uur/week

Verantwoordelijkheden:
Onze nieuwe collega functioneert in aanzienlijke mate zelfstandig, binnen de ruimte die de functie en de organisatie hiertoe biedt. Hij/zij geeft brede administratieve ondersteuning aan de manager van het partijkantoor en is in het bijzonder verantwoordelijk voor alle gebruikelijke kantooractiviteiten zoals registratie van de post, het verzorgen van de mutaties in de ledenadministratie, beantwoorden van binnenkomende telefoongesprekken, beheren van emailboxen (incl. het in overleg met de kantoormanager beantwoorden van ingekomen mails), alsmede het archiveren van de stukken.

Profiel:
- MBO werk- en/of denkniveau en werkervaring in een administratieve functie;
- Nauwkeurigheid en goed plan- en organisatievermogen;
- Stressbestendigheid, vermogen om snel te schakelen en zelfstandig te kunnen werken;
- Ervaring met websites is een duidelijke pré;
- Goede operationele kennis van MS Office, met name Word, Excel en PowerPoint;
- Maatschappelijke en politieke interesse en sympathie voor het 50PLUS-gedachtengoed;
- Flexibiliteit en bereidheid om incidenteel en in overleg ook op zaterdag te werken;
- Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij:
Een jaarcontract/deeltijdfunctie op basis van 24 uur per week. Inschaling in salarisschaal 6BBRA, afhankelijk van kennis en ervaring. Een functie met maatschappelijke en politieke betrokkenheid.

Nadere informatie en sollicitatie:
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de mevrouw M.P. van der Helm, manager partijkantoor 50PLUS, tel 06 - 28.53.03.75.
Sollicitatiebrief incl. korte motivatie met CV graag voor maandag 13 januari 2020 mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..