Bert KannegieterOp vrijdag 14 februari 2020 heeft het hoofdbestuur van 50PLUS besloten om Bert Kannegieter de taak te geven de deelname van 50PLUS aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 (GR2022) voor te bereiden.

Dit besluit was nodig omdat deze taak eerder was belegd bij voormalig  HB-lid Harry Siepel en hij thans het hoofdbestuur heeft verlaten. Bert Kannegieter zal in eerste instantie een kadernotitie opstellen om richting te geven aan doelstellingen, visie en strategie, financieel beslag, planning, opleiding en educatie, uitvoering, selectie, criteria en voorwaarden en uiteraard een risicoparagraaf.

Tevens zal een inventarisatie worden gemaakt van initiatieven en ideeën die in de diverse provincies en gemeenten leven. Uiteraard zal gebruik worden gemaakt van de ervaringen die we hebben opgedaan tijdens de GR2018. Bert Kannegieter zal u via onze website en de digitale nieuwsbrief regelmatig op de hoogte houden van de voortgang.

Indien u vragen heeft, stel ze bij voorkeur per email en wel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 20 februari 2020