50PLUS eist: géén pensioenkortingen, pensioenen worden geïndexeerd en het koopkrachtverlies van 20 procent wordt gerepareerd. Uw Pensioen Op Peil, daar heeft u recht op! Doe mee en teken de petitie.

Actie Pensioen op peil!

De uitholling van de koopkracht van het pensioen raakt alle Nederlanders. Gepensioneerden voelen dat elke dag opnieuw. Werkenden die pensioen opbouwen nu nog niet, maar bij pensionering wel. Daarom is actie voeren erg belangrijk voor élke Nederlander die een pensioen geniet of opbouwt!

U heeft recht op een stabiel pensioen. Daar heeft u immers jarenlang voor gespaard! Of u werkt daar nog voor. Maar het trieste feit is dat pensioenen al 20 procent aan koopkracht hebben verloren. De waardedaling van de huidige én toekomstige pensioenen moet stoppen. Bij meer en meer ouderen staat het water aan de lippen. De kosten van levensonderhoud stijgen maar door. De ziektekostenpremies, de prijzen voor gas en licht, de huren, de gemeentelijke lasten, ze zijn allemaal weer omhoog gegaan. Daarom moeten pensioenen worden geïndexeerd en moet het opgelopen koopkrachtverlies worden gerepareerd.

De kosten exploderen, de koopkracht van het pensioen zakt steeds verder weg. Als deze uitholling door blijft gaan, treft dat óók mensen die nu werken en sparen voor hun pensioen. Dat kan zo niet doorgaan! 50PLUS strijdt ervoor dat pensioenen op peil worden gehouden én gebracht. Voor de gepensioneerden van nu en voor de gepensioneerden van de toekomst. Denk collectief: dit treft niet alleen gepensioneerden, maar ook werkenden. Kom op voor uw zaak!

 50PLUS voert actie: uw Pensioen Op Peil! 

50PLUS eist:
De pensioenkortingen gaan definitief van de baan.
De pensioenen worden geïndexeerd (aangepast aan de stijging van de prijzen).
• Het geleden koopkrachtverlies van 20 procent door gepensioneerden wordt ingehaald.

   DOE MEE EN TEKEN HIER DE BRIEF ‘PENSIOEN OP PEIL’!   

Actie Pensioen op peil!“Samen met u eist 50PLUS dat het koopkrachtverlies van 20 procent dat gepensioneerden hebben geleden wordt gerepareerd”, legt fractievoorzitter Liane den Haan één van de doelen van de actie Pensioen Op Peil uit. “Wij gaan ons niet rijk rekenen, want dan hebben onze kinderen en kleinkinderen geen pensioen meer. Maar waar we zeker mee stoppen is onszelf arm rekenen met een extreem laag gehouden rekenrente. Dat is het eerlijke verhaal, dat is wat 50PLUS wil! Doe mee, want dit raakt iedereen! Teken de petitie. Als we samen strijden, komt ons pensioen weer op peil!”

   DOE MEE EN TEKEN HIER DE BRIEF ‘PENSIOEN OP PEIL’!   

 

© 8 april 2021