Beste leden 50PLUS Vlissingen,
 
 
Hier weer even een korte tussentijdse update van onze campagne 50PLUS  deelname in de gemeenteraad van Vlissingen:
 
Vrijdag 16 februari bezocht Henk Krol (fractieleider 50PLUS 2e kamer) Vlissingen.Na de gezamenlijke lunch met een aantal GR kandidaten werd door dhr. J.de Graaf(alg. directeur WVO)een rondleiding verzorgt door het nieuwe Scheldehof .
Een mooi imposant gebouw  met een geslaagd hergebruik na jaren Schelde gebruik als zware plaatwerkerij.Vervolgens werd een bezoek gebracht aan Damen scheepswerf / Amels jachtbouw.
Terug in Scheldehof hield Henk Krol een inleiding over het ontstaan van de 50PLUS partij,overgaand in de actuele politiek als zaken zijnde de aflosboete en de pensioenfonds rekenrente.Vanuit het publiek (omdat het een open bijeenkomst was is er geen presentie lijst gemaakt,ong. 30-35 mensen)werden vragen gesteld ,deze werden door Henk vakkundig beantwoord.Het tweede deel van deze middag bestond uit de aftrap van onze VK campagne.
Lijsttrekker Rens Reijnierse  opende met een korte inleiding en stelde daarna een aantal kandidaten voor de gemeenteraad voor.Vragen van bezoekers werden beantwoord, soms in een geanimeerde discussie.
Na afloop werden alle bezoekers uitgenodigd voor een hapje en een drankje en was er de mogelijkheid persoonlijk kennis te maken.
 
Kernpunt van Henk Krol zijn betoog was:   ‘”HET MOET EERLIJKER”'!
 
Voor wie er niet bij was : door RTV VLissingen is een filmpje gemaakt  welke is te zien op hun website:  www.rtvvlissingen.nl
Herkansing??    op 19 maart komt Martin van Rooijen naar Scheldehof,  ook dan bent u allen hartelijk welkom!  Tijdstip volgt nog.
P.S. u kunt zich nog steeds opgeven voor medewerking aan onze *straat pr*
 

Met vriendelijke groet,

Gerard de Jonge
Secretaris werkgroep Vlissingen
Tel: 0118-467553

E mail :Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.50pluspartij.nl