Utnodiging Provinciale ledenvergadering Zuid-Holland

PROVINCIALE LEDENVERGADERING 50PLUS Zuid-Holland
op zaterdag 26 oktober van 10.15 tot 13.15 uur
Het Nutshuis, Riviervismarkt 5, 2513 AM in Den Haag

 

Geachte leden,
Van harte nodigen wij u uit voor de jaarvergadering van de 50PLUS afdeling Zuid-Holland waar u lid van bent. Om deel te nemen hoeft u zich niet van tevoren op te geven; wel wordt u gevraagd om bij binnenkomst de presentielijst te tekenen – om aan eventuele stemmingen te kunnen meedoen.
Het Nutshuis ligt in de Haagse binnenstad (zie https://www.nutshuis.nl/bezoek) en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn ook parkeergarages voor de auto op korte loopafstand (zoals onder meer Q-park Torengarage en Q-park Grote Markt).

 

Bestuursverkiezing
Het belangrijkste agendapunt tijdens de vergadering is de verkiezing van een nieuw bestuur (dat aantreedt op 1 november a.s.) voor de komende drie jaar. Door tijdgebrek is het niet gelukt voorafgaand aan 26 oktober kennismakingsbijeenkomsten te beleggen; de kandidaten zullen zich aan u presenteren tijdens de ledenvergadering.

ATTENTIE
Anders (!) dan gemeld in de eerdere uitnodiging (d.d. 13/10/2019) wordt de voordracht van nieuwe bestuursleden pas op de vergadering zelf uitgebracht. Het betreft kandidaten voor het voorzitter-, secretaris-, penningmeesterschap en een viertal algemene bestuursfuncties.
Het zittende bestuur van 50PLUS Z-H is nog in overleg over de voordracht.
Alle kandidaten met wie de Adviescommissie (de heren Bakx, Gielisse en ondergetekende) heeft gesproken, krijgen de gelegenheid zich kort voor te stellen en u kunt hen vragen stellen. De vergadering hoeft de voordracht van het bestuur trouwens niet te volgen, stemming is mogelijk.

Namens 50PLUS Zuid-Holland
Frans M. Hoynck van Papendrecht
voorzitter@50pluszuidholland.nl

Vergaderstukken
Eventuele vergaderstukken en stembriefjes krijgt u bij het tekenen van de presentielijst.
Op alle agendapunten worden tenminste mondelinge toelichtingen gegeven door het huidige bestuur en betrokken kaderleden.
Schriftelijke jaarverslagen over 2019 komen aan de orde in de voorjaarsvergadering 2020 van de afdeling 50PLUS Z-H – die volgens planning in april of mei wordt gehouden.
AGENDA

Entree vanaf 9.45 uur

01. Opening door de voorzitter om 10.15 uur
02. Vaststelling van de agenda
03. Ingekomen stukken en mededelingen
04. Bestuursverkiezing 50PLUS Zuid-Holland
05. Kort verslag verkiezingen Provinciale Staten en Waterschappen maart 2019
06. Mondelinge toelichting financiële stand van zaken door de penningmeester
07. Rondvraag
08. Sluiting om uiterlijk 13.15 uur