Welkom bij de Apeldoornse afdeling van 50PLUS. Op deze website vindt u ons laatste verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen (maart 2018) en onze lokale contactinformatie.

Verkiezingsprogramma 50PLUS Apeldoorn 2018

Promotiefilmpje Tweede Kamer verkiezingen 2021

 

Contactinformatie

Fractie 50PLUS
Raadhuisplein 8
7311 LK  Apeldoorn
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Fractievoorzitter Philip de Groot: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Raadslid Kees Boogaard: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fractievertegenwoordiger Berry Oudbier: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fractievertegenwoordiger Gert Methorst: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fractieassistent Truus Boogaard-Koenen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Onrust 50PLUS

Ongetwijfeld hebt u via de media gehoord over onenigheid en problemen in de ‘top’ van 50PLUS.
De Apeldoornse 50PLUS-fractie betreurt deze onrust en laat weten onverminderd door te gaan om 50PLUS Apeldoorn op de kaart te zetten. Wij blijven bouwen aan een toegewijde fractie voor nu èn de toekomst!

 


Verzoek

50PLUS Apeldoorn is op zoek naar sympathisanten die ons willen helpen! Bent u geïnteresseerd in de lokale politiek en draagt u 50PLUS een warm hart toe? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt altijd met ons een afspraak maken om met ons in gesprek gaan tijdens het wekelijkse fractieoverleg op de maandagavond vanaf 19:30uur.

 


Nieuws van de provincie Gelderland

Meer informatie: 50PLUS website van de Provinciale Staten in Gelderland

Ik ben sinds 29 maart 2018 raadslid van 50PLUS. Daarvoor was ik fractievertegenwoordiger, waardoor ik namens 50PLUS bijdragen mocht leveren aan politieke besprekingen tijdens de politieke markten. Daarnaast ben ik regelmatig woordvoerder, bijvoorbeeld tijdens het halverwege debat, gedurende het TV programma "Het Speelveld", maar ook tijdens radio interviews. Ook was ik genomineerd als beste fractievertegenwoordiger in de vorige raadsperiode (2014-2018).

Lees meer...

Kees Boogaard

Geboren in 1950 in het Zuid-Hollandse Hardinxveld, Amsterdammer tijdens de studietijd van 1967 -1972, en vanaf 1972 Apeldoorner. Ja, “Apeldoorn, daar heb je wat mee!”. Enerzijds het dynamisch stadse, maar anderzijds gelukkig ook nog steeds het vriendelijk dorpse karakter van onze mooie gemeente. Graag wil ik me, na mijn veertigjarig werkzame leven als leraar Duits hier ter plaatse, inzetten voor de mensen en de leefbaarheid in Apeldoorn, en dat kan sinds januari 2021 als raadslid voor 50PLUS in de gemeenteraad.

Lees meer...

Berry OudbierIn maart 2017 ben ik, als 40er, lid geworden van 50 PLUS. Ik ben ervan overtuigd dat, wanneer men het ergens niet mee eens is, of denkt dat je het verschil zou kunnen maken, je aan de zijlijn kan blijven staan, of je kunt er ook wat aan doen en voor dat laatste  heb ik gekozen.

Onlangs ben ik benoemd tot fractievertegenwoordiger van 50PLUS Apeldoorn. Deze taak neem ik zeer serieus, maar dat spreekt voor zich.

Ik vind scholing en omscholing erg belangrijk dit hangt voor mij weer samen met werkloosheid onder de 50 plusser, maar is al merkbaar voor mensen die begin 40 zijn.

Lees meer...

Gert Methorst

Geboren en getogen Apeldoorner. Ik ben getrouwd met Janke en we hebben 2 kinderen en 4 kleinkinderen. Na de MULO heb ik de Pedagogische Academie afgerond en ben na mijn diensttijd vanaf 1973 tot aan mijn afscheid in 2012 in het onderwijs werkzaam geweest. Vanaf 1996 ben ik politiek actief, van 2002 tot 2006 als Raadslid voor GroenLinks. Sinds januari 2021 ben ik fractievertegenwoordiger voor 50PLUS.

Lees meer...