Welkom bij de Apeldoornse afdeling van 50PLUS. Op deze website vindt u informatie over ons verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 21 maart 2018, de lijst van kandidaten, onze verkorte verkiezingsbrochure en natuurlijk onze lokale contactinformatie.

Contactinformatie

Fractievoorzitter en raadslid Hans Weevers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Fractievertegenwoordiger Philip de Groot: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Campagneleider Gerrit Sprik: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fractievoorzitter en raadslid Hans Weevers

Sinds 1998 ben ik lid van de ouderenpartij en ben, met onderbreking, jaren raadslid in de gemeente Apeldoorn. Ik sta voor gratis parkeren bij onze ziekenhuizen; mensen willen niet ziek worden. Voor de bezoekers en de zieken kunnen deze parkeerkosten hoog oplopen zonder dat er een vergoeding voor is.

Lees meer...
Leonie Sazias - Foto: Geert van Tol

Op zaterdag 10 maart en 17 maart 2018 voert 50PLUS campagne op het Raadhuisplein in Apeldoorn. De inwoners van Apeldoorn en de omliggende dorpen kunnen dan bij het lokale 50PLUS campagneteam terecht met vragen over ons verkiezingsprogramma en de eventuele problemen die ze ondervinden met de gemeentelijke dienstverlening.

Lees meer...
Fractievertegenwoordiger Philip de Groot

Ik ben fractievertegenwoordiger van 50PLUS, waardoor ik namens 50PLUS bijdragen lever aan politieke besprekingen tijdens de politieke markten. Daarnaast ben ik regelmatig woordvoerder, bijvoorbeeld tijdens het halverwege debat, gedurende het TV programma "Het Speelveld", maar ook tijdens radio interviews. Ook was ik genomineerd als beste fractievertegenwoordiger in deze raadsperiode.

Lees meer...

Momenteel ben ik supervisor van een wervingsbureau voor goede doelen. Daar werken we hoofdzakelijk met 50 plussers. Verder ben ik ondernemer in de Quilt en handwerk branche en manager van een gezin. Ik hoop te weten, maar ben ook nieuwsgierig naar, wat er leeft onder de inwoners van Apeldoorn.

Als ik gekozen word zet ik mij in voor de mensen die het nodig hebben. In het bijzonder zij die vereenzamen baren mij grote zorgen. Eén van mijn doelstellingen is jong en oud nader tot elkaar te brengen. Voor Apeldoorn vraag ik aandacht voor mensen die zeker hulp nodig hebben, maar helaas onder de radar blijven.

Op 8 maart jongstleden was het de dag van de vrouw.
Een vrouw namens 50PLUS in de gemeenteraad van Apeldoorn.
Mogen wij even voorstellen:

Ria Sprik, eerste vrouw op de lijst (rechts) wil zich inzetten voor Apeldoorn.

Roely van Arkel is de tweede vrouw op lijst. Bekwaam en ter zake in allerlei belangrijke onderwerpen voor en over ouderen.

Corrie van den Berge is sinds 2000 actief in de ouderenpartij en de laatste 4 jaar de fractiesecretaresse van 50PLUS Apeldoorn. Zij onderhoudt de contacten met externen.

De eerste vrouw van 50PLUS in de tweede kamer Leonie Sazias (met de Apeldoornse folder in haar hand) komt zaterdag 17 maart flyeren op het Raadhuisplein.

Wilt u op de hoogte blijven?

Close

Like ons dan op Facebook!