Harry Siepel is onze zesde en laatste kandidaat voor deze gemeenteraadsverkiezingen. Harry heeft vele jaren bij DSM gewerkt, zowel in het binnen- als buitenland. Eerder heeft Harry al in een andere gemeente voor de PvdA een raadsperiode in de gemeenteraad gezeten.  

Nu Harry met pensioen is, heeft hij weer meer tijd om zowel de landelijke als gemeentelijke politiek te volgen. In 2017 was Harry, als inwoner van de gemeente Emmen,  kandidaat bij de Tweede Kamerverkiezingen voor de 50PLUS Partij. 

Lees meer...

Rinus Geertjes is de vijde kandidaat van 50PLUS Emmen 

Mijn naam is Rinus Geertjes, ik heb mij in 2017 beschikbaar gesteld als kandidaat voor 50PLUS Emmen. Ik ben getrouwd met Marjon en ik heb een dochter van 25 en een zoon van 20. Hiervoor maakte ik deel uit van de plaatselijke politieke partij Senioren Belang Noord (SBN.) Jarenlang heb Ik mij ingezet voor de vakbond, met name voor de ledenservice.

Lees meer...

Het echtpaar Knigge uit Emmen verbleef op uitnodiging van 50PLUS een weekendje in Scheveningen en Den Haag. Henk Krol ontving hen in de Tweede Kamer.

Lang niet alle ouderen hebben een gouden pensioen en kunnen doen en laten wat ze willen. Er zijn genoeg gepensioneerden die moeten rondkomen van alleen AOW, soms aangevuld met een klein pensioentje.

Lees meer...

De laatste weken zijn ingegaan en ook in de gemeente Emmen zijn de kandidaten druk op pad. De vrijdagochtendmarkt in de plaats Emmen zelf en de zaterdagmiddagmarkt in Klazienaveen zijn vaste prik! Er zijn goede en leuke gesprekken met het publiek op straat. In de hele gemeente Emmen speelt op het ogenblik ook het behoud van een volwaardig ziekenhuis een grote rol.

Lees meer...

Jan Fonhof is nog actief werkzaam bij de Belastingdienst en zit nu namens 50Plus in het Algemeen Bestuur van het Waterschap Hunze en Aa's. In het afgelopen jaar was Jan kandidaat voor de landelijke verkiezingen van de Tweede Kamer. Jan stond op de vijftiende plaats op die lijst!

Lees meer...

Hallo, Ik ben Jaap Beekhuis, woon in Erica, ben gepensioneerd en al een dikke 15 jaar betrokken bij de politiek in Emmen. Heb me ingezet in verschillende functies, adviseur, bestuurder en voor een 3 jaar lang als raadslid.

Ik heb voor 50PLUS gekozen omdat de beginselverklaring van 50PLUS me aantrok. Het denken van 50PLUS  over mensbeeld, individuele vrijheid, sociale rechtvaardigheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid spreekt me geweldig aan.

Lees meer...

Initiatiefnemer Johan Grethe uit Emmen is vanaf 2016 gaan inventariseren wie zich als kandidaat voor Emmen beschikbaar zou willen stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Op de landelijke lijst van de Tweede Kamer verkiezingen van 2017 stonden al twee 50PLUS kandidaten uit de gemeente Emmen. Dit waren Jan Fonhof en Harry Siepel. Zij hebben zich beschikbaar gesteld als kandidaat voor Emmen.

Lees meer...

Arno Grevink is kandidaat nummer 3 op de lijst van 50PLUS Emmen! 

Arno zegt: Van onze maatschappij en politiek wordt verwacht, dat mensen zich maar aanpassen. Ik vind dat bij veel zaken de maatschappij en politiek zich moet aanpassen aan de mens. Ik sta voor iedereen: Jong! en Oud! die in het gat van de snelle technologie en wet- en regelgeving vallen! Proberen! Datgene wat onmogelijk lijkt, mogelijk te maken!

50PLUS Emmen gaat op campagne in de hele gemeente Emmen.

De kandidaten gaan de komende weken naar de markten in Emmen, Klazienaveen en Emmer-Compascuum. Ook zijn zij te vinden bij de diverse supermarkten in de wijken en dorpen van Emmen. 

Lees meer...

Programma en Speerpunten voor Emmen

Ons volledige verkiezingsprogramma vindt u HIER

  1. Zorg, Wonen en Leefbaarheid
  2. Armoede en Laaggeletterdheid
  3. Vrijwilligers en Mantelzorgers
  4. Economie en Werkgelegenheid
  5. Veiligheid
  6. Onderwijs en Sport
  7. Openbaar vervoer (ov) en Verkeer
  8. Milieu en Duurzaamheid
  9. Natuur, Cultuur en Toerisme
  10. Samenleving en Samenwerking.

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?

Close

Like ons dan op Facebook!