Op 21 februari, precies één maand voor de datum van de verkiezingen, is in Helmond de campagne officieel van start gegaan. Na een korte inleiding van de burgemeester gingen de lijsttrekkers van de verschillende partijen aan de slag Frans vult stemhulp inmet het invullen van de eigen Helmondse stemwijzer. Ook Frans Mol, lijsttrekker van 50PLUS in Helmond, was hier heel geconcentreerd mee bezig, zoals op de foto wel is te zien. Uiteraard kwam hij bij 50PLUS als eerste partij uit.

 

In het kader van de verkiezingen heeft de gemeente Helmond er ook voor gekozen om met iedere lijsttrekker een korte video te maken waarin de belangrijkste punten van het verkiezingsprogramma nog eens over het voetlicht gebracht kunnen worden. Uiteraard heeft 50PLUS in Helmond hieraan ook meegewerkt. Onze video is te zien door op onderstaande afbeelding te klikken:
Video Frans

 

Het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 van 50PLUS in Helmond is samengesteld door een aantal actieve Helmondse 50PLUS leden, die samen het campagneteam vormen. Dit verkiezingsprogramma is vervolgens besproken in de GLV op 6 december en met algemene stemmen aangenomen.

Het 50PLUS programma van Helmond richt zich op alle Helmonders van jong tot oud, en is gericht op het meedoen van iedereen in de samenleving. Niemand mag ongewild aan de kant blijven. Dit principe komt tot uiting in de volgende punten:

Lees meer...

Op woensdag 6 december hebben de Helmondse leden van 50PLUS zich in een Gemeentelijke LedenVergadering (GLV) uit kunnen spreken over de door een commissie van Helmondse leden voorbereide kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. De voorliggende kandidatenlijst werd op twee punten aangepast waarna deze door de leden unaniem werd aanvaard. De kandidatenlijst wordt nu ter goedkeuring voorgelegd aan het hoofdbestuur van 50PLUS.

De door de leden aanvaarde kandidatenlijst luidt als volgt:

Lees meer...

Wilt u op de hoogte blijven?

Close

Like ons dan op Facebook!