Beste leden van 50PLUS in Noord-Holland,

Ongetwijfeld heeft u de laatste tijd in de media veel gelezen, gehoord en gezien over de strubbelingen binnen 50PLUS. Met als uiteindelijk resultaat dat Henk Krol een nieuwe partij opgericht heeft en het huidige hoofdbestuur stopt op de komende Algemene Ledenvergadering.
Binnen Noord-Holland hebben alleen de fractieleden binnen de gemeente Gooise Meren gemeend om momenteel niet door te gaan onder de vlag van 50PLUS. Verder gaan alle andere gekozenen wel door onder de vlag van 50PLUS om de belangen van U en van alle kiezers van 50PLUS te blijven behartigen.

Er zijn gelukkig ook positieve zaken te vermelden. Op 23 mei zal een gesprek plaatsvinden tussen een delegatie van de provinciale voorzitters en het huidige hoofdbestuur om te bespreken hoe de komende ALV zal gaan verlopen. Deze ALV zal naar alle waarschijnlijkheid op 1 augustus 2020 gehouden worden.

Hoe kunnen wij met meer dan 800 50PLUS leden in Noord-Holland er voor zorgen dat 50PLUS bij de komende verkiezingen weer sterk scoort, zodat de belangen van U en onze kiezers zo goed mogelijk behartigd worden. Er zijn twee mogelijkheden:
- U kunt zich tot en met 22 mei opgeven als kandidaat voor het hoofdbestuur (zie de site 50PLUSpartij.nl, opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.);
- U kunt zich opgeven om het bestuur van 50PLUS Noord-Holland te ondersteunen. Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gaarne aangeven wat u wilt doen en liefst ook uw telefoonnummer erbij zodat wij eenvoudig contact met u kunnen opnemen.

Kortom wij gaan onze schouders er onder zetten en zijn blij met al die leden en niet leden die hun steun en inzet gaan en blijven geven. U doet toch ook mee?

Met vriendelijke groet namens het bestuur,
Willem Dekker
Voorzitter 50PLUS Noord-Holland