EEN VISIE OP DE KERNONTWIKKELING VAN DEDEMSVAART

Inleiding

50PLUS maakt thans nog geen deel uit van de gemeenteraad van Hardenberg maar na 21 maart 2018, als de gemeenteraadsverkiezingen zijn geweest, zal zij dank zij onze kiezers zeker met enige zetels daarin vertegenwoordigd zijn. 

Lees meer...

Hardenberg is een stad waar de gevleugelde uitspraak is “Hardenberg kracht van Gewoon doen”

In de Gemeente Hardenberg hoort conform het brede pallet aan diverse inwoners ook een 50PLUS partij in de gemeenteraad thuis. Een 50PLUS partij die aandacht heeft voor alle inwoners die in de Gemeente Hardenberg wonen. 

Lees meer...

50PLUS Hardenberg heeft veel vertrouwen in de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart a.s. Met een mooie lijst kandidaten gaan we volop de campagne in. Wat wil 50PLUS in Hardenberg bereiken? 

Dit kun je lezen in onze verkiezingskrant die binnenkort ook op papier verschijnt. Al nieuwsgierig? Blader hier alvast in onze digitale verkiezingskrant.

Lees meer...

Trots laten de oudste en jongste kandidaten van 50PLUS Hardenberg de verkiezingskrant zien. Wil Gerhart (92 jaar) staat op plaats 10 en Hanneke Schuurman (20 jaar) kun je terug vinden op plaats 4.

Lees meer...

Op 21 maart 2018 gaat u bepalen wie het voor het zeggen gaan krijgen in Hardenberg en hoe er de komende jaren bestuurd zal gaan worden in Hardenberg. 50PLUS is van mening dat óók de opvattingen van ouderen gehoord moeten worden zodat  alle inwoners van de gemeente Hardenberg profijt krijgen van de levenservaring die 50PLUS met zich meebrengt. De kandidaten van 50PLUS willen zich inzetten voor de gehele gemeente Hardenberg, dus ook voor alle kernen!

Klik hier voor het volledige verkiezingsprogramma

Regelmatig stuurt het campagneteam van Overijssel een nieuwsbrief naar haar leden in Hardenberg.

Heb je ook iets wat je graag in deze nieuwsbrief wilt hebben stuur dit naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor nieuwsbrief 1 van oktober

Lijsttrekkers uit de gemeente Hardenberg gaan maandagavond 19 maart met elkaar in debat.

De partijen binden maandag 19 maart om half acht de strijd met elkaar aan onder leiding van Wim Hulsebosch. Namens 50PLUS Hardenberg zal lijsttrekker Gijs Schuurman aan het debat deelnemen. 

Lees meer...

Tijdens de ledenvergadering van 50PLUS Hardenberg is de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 bekendgemaakt. Op advies van selectiecommissie en bestuur van 50PLUS Overijssel heeft de ledenvergadering van 50PLUS Hardenberg de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld conform de voordracht.

Lees meer...

UITNODIGING VOOR ALLE VROUWEN IN HARDENBERG:
VROUWEN KIEZEN op donderdag 8 maart.


Kom met je zus, vriendin, dochter, buurvrouw of collega en laat je horen! 2018 wordt het jaar van de vrouw! Vrouwen over de hele wereld eisen hun gelijke rechten op: van gelijke beloning tot voldoende kinderopvang, van #metoo tot goede opleidingen.

Lees meer...

Tijdens de verkiezingscampagne gaan de kandidaten van 50PLUS Hardenberg in debat met kandidaat gemeenteraadsleden van andere partijen. Op 8 maart - internationale vrouwendag -  is er een discussie-/debatavond voor vrouwen in de Baron in Dedemsvaart.

Lees meer...

Wil je actief invloed uitoefenen op het beleid in je gemeente? Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt in je gemeente? Wil je lid worden van 50PLUS? Wil je ontdekken of de politiek iets voor je is? Heb je kennis van of interesse in de gemeentelijke beleidsterreinen? Zou je wellicht interesse hebben voor een plek op de kandidatenlijst in 2018? Wordt dan steunfractielid!

Lees meer...