In het verkiezingsprogramma van 50PLUS Hardenberg hebben wij het al reeds aangegeven dat 50PLUS Hardenberg van mening is dat het openbaar vervoer in de Gemeente Hardenberg beter zou moeten ook met het oog op de diverse woonwijken en de kleine kernen.

 

Lees meer...

Het was het jaar van o.a. afscheid nemen van onze burgemeester de heer Peter Snijders. Veel inwoners van de gemeente Hardenberg vinden het jammer dat hij vertrokken is naar Zwolle. De commissaris van de Koning heeft besloten dat wij in de gemeente Hardenberg toch een waarnemend burgemeester moesten krijgen. Dit is ook gebeurt in de persoon van de heer Wiggers oud Burgemeester van de gemeente Hattem.

Lees meer...

Dedemsvaart/Hardenberg- Wim Sekeris uit Dedemsvaart, die onder andere bekend is van de Participatieraad, maar bijvoorbeeld ook als lid van D66, heeft zich groen en geel geërgerd aan de reactie van de gemeenteraad en het college toen de voorman van 50Plus Hardenberg in de raadsvergadering een motie indiende om vanaf 1 januari 2020 geen alcohol meer te schenken in het gemeentehuis.

Lees meer...

Hardenberg is een stad waar de gevleugelde uitspraak is “Hardenberg kracht van Gewoon doen”

In de Gemeente Hardenberg hoort conform het brede pallet aan diverse inwoners ook een 50PLUS partij in de gemeenteraad thuis. Een 50PLUS partij die aandacht heeft voor alle inwoners die in de Gemeente Hardenberg wonen. 

Lees meer...